250 g (mjukt) smör
1,5 dl socker
4 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver
Rulla bollar o lägg i (småbröds) formar
Gör en grop i bollen med tummen o dutta ner en liten klick hallonsylt i gropen
Björekullas vildhallonsylt tycker jag at godast till hallongrottor..
Sen är det bara in i ugnen
175grader C i 15 minuter på mittersta fasen
Sen är det bara att sparka igång kaffepannan;)
Mums filibaba! =)
SvaraRaderaMEN!!! Dina goda hallongrottor, gud vad sugen jag blev!
SvaraRadera*skrattar* ja, de tycker jag du ska bli! För dom var jättegoda!!!;)
SvaraRadera...det finns kvar om du skulle vilja komma upp på en smakbit...;)
Jag hinner inte upp och tillbaka innan det är dags att jobba igen =/
SvaraRaderaMina maränger vispade jag faktiskt ner i frostingen till muffinsarna som jag också bakat. Det blev hiskeligt sött (eftersom frostingen redan bestod av smör och florsocker), men uppskattades av jobbarkompisarna! "Man tager vad man haver" :D
..ja, alla sätt är bra utom dom dåliga..<3
SvaraRadera